Porträtt

Min Nikon D60



Idag har jag varit och experimenterat lite i skolans fotostudio. Jag kände för att köra på produktfotografering, och som motiv använde jag mig av min kära systemkamera (Nikon D60), som jag inskaffade sommaren 2008 inför en resa.

Jag & flickvännen i musikprojektet "ElleMyShell"



Kompositörer: Jag & Elvira.
Bakgrund:
Jag skrev låten på gitarr en natt och Elvira gjorde text och melodi efteråt.
Vi bestämde oss för att skicka in klippet till en musiktävling som gick ut på att ha komponerat en låt själv eller tillsammans med någon annan. Priset för "besväret" var att en heldag med Anders Bagge i en studio. Vi skickade in låten ganska sent in på tävling och hann inte få ihop tillräckligt många röster.

Cosplaylajv (Cosplay=förkorting för "Costume Play")




(klicka på bilder för större storlek)

Kamera: Nikon D60, Dokumentation av Cosplaylajvet, hösten 2009.
Foto: Jag

Fotografisk Bild C




Mjukstart på Foto C kursen på Åsövux, Stockholm. Det är den slutgiltiga fotokursen tyvärr. De sex sammanfogade bilderna som här är en övningsuppgift som handlar om skärpedjup. Här har jag använt mig av stativ och ett motiv som varit stilla. På kameran har jag haft samma ISO tal med olika bländare och slutartider.

Vi håller just nu på med analog fotografering, vilket har inneburit att plåta utomhus med analoga kameror och sedan stå nere i fotolabbet för framkallningen av kamerarullarna. Dyrt med vätskor och kamerarullar.
Det är en skön stämning i gruppen med blandade åldrar!


Testbilder, foto av mig.



Här kommer mina första bilder på min blogg. Jag och en kompis var ute och fotograferade i det fina ljuset för några helger sen.
RSS 2.0